Korledere og undervisning

Berg skolekor etablerte et eget guttekor høsten 2019.  Koraktivitene deles dermed inn i hovedkoret og guttekoret. Korene har hver sin dirigent, ulike øvelser og arrangement, men samarbeider også om prosjekter gjennom året.

Theodor Peterson er dirigent for hovedkoret. Han studert musikk og jobbet som profesjonell musiker i flere år. Theodor studerer ved Oslo Met lektorstudiet og har jobbet i flere år som aktivitetsleder på Berg AKS. Han kjenner barna godt på alle trinn.

Marius Astrup Thoresen leder guttekoret. Han er pianist med utdannelse fra Griegakademiet og Hochschule der kunst i Berlin og har studert pedagogikk på Barratt Dues musikkinstitutt. Han leder også Bislett guttekor med barn fra bl.a. Bolteløkka skole, Ila, Marienlyst, Skøyen og Bøler.

Anniken Ranum Strand er koordinator for Berg skolekor. Hun hjelper også Theodor med hovedkoret og jobber som aktivitetsleder på Mørkegrønn base. Anniken er utdannet musikalartist, og har selv sunget i kor fra hun var 6 år gammel. Anniken har jobbet på Berg AKS i flere år, og jobber også som stemmeskuespiller og oversetter når hun ikke er på Berg.